Öppet Hus, Aug. 24 2013

Bild från Öppet Hus 2013-08-24,  Fler bilder: se nedan
Öppet Hus - 2013-08-24

Ett stort tack! till alla er besökare som gjorde lördagen till en upplevelse av storformat och ett jättetack till alla våra hängivna volontärer som lägger ner så mycket av er tid, utan er hade det inte fungerat!
Vi tackar stort för alla vinster till lotteriet! De är skänkta av privatpersoner och företag från Gråbo, Lerum och Göteborg. Se lista nedan.

Oj, vilken toppendag det blev!
Bengt som stod för insläppet räknade till 186 besökare, helt otroligt! I år var första gången som vi hade en riktig räknare till hjälp men uppskattningsvis så är nog detta vårt besöksrekord.
Fikabordet var i princip länsat (förutom åtta korvar som Bamse fick senare).
Anita och Eva som även jobbar på loppisen på Frigångsgatan sålde skänkta loppisfynd för högtryck. Lotteriet sålde slut på sina ringar och fick på slutet bryta upp rest-talongerna för att fortsätta, vid dagens slut var det även där så gott som rensat på vinstbordet.
Therese hade fullt upp vid föreningsinformationen och vi har fått många nya medlemmar. Några av våra söker-hem katter mötte sina blivande familjer och får snart flytta, härligt! En del av katterna tyckte att det var jätteroligt och tog för sig av uppmärksamheten medan andra valde lugnet innanför vår avspärrade del av trädgården.
Själv vet jag inte riktigt vad jag gjorde mer än att försöka prata med så många som möjligt, det var många som ville byta några ord! Om någon känner att ni inte fick tillräckliga svar eller kanske inte fick tag i mig överhuvudtaget så hör gärna av er till mig och boka in en lite lugnare besökstid. 🙂
För varje år så tar vi ju med oss av årets erfarenheter och kan göra lite förbättringar. Årets öppet hus har redan fått oss inspirerade till nästa år och det kan nog bli en och annan nyhet då!

Linda, ordförande

Ett stort tack till alla som ställt upp och sponsrat med jättefina vinster!

Gråbo Lerum
Björn Panduro Hälsovård
Fotlyftet
Husdjurshälsan Göteborg, Gråbo
Gunillas Djurtillbehör
Gråbo Blommor
Fiskhandlar´n i Gråbo
Peugeotcenter Hisingen
Bonum
Campino Pizzeria
Gråbo Pizzeria
Studio K
Gråbo Klippsalong
Elfynd Gråbo
Laila´s Konditori & Lunchcafé
Gulf
Bolist
Apoteket Hjärtat
ICA Hulan
Önska
Life
Glory
Ahlséns Foto
Bokia
Lerums Hårsalong
Simas Klipphörna
Pizzeria Ferrari
Inred Present & Sånt
Blommor & Sånt
Pellman & Company
Delikatesscafét
TGR
Faceshop
Lindquist Fisk & Delikatesser
Moset
Öppet Hus - 2013-08-24 Bild 0
 
Öppet Hus - 2013-08-24 Bild 1
 
Öppet Hus - 2013-08-24 Bild 2
 
 Öppet Hus - 2013-08-24 Bild 4
 
Öppet Hus - 2013-08-24 Bild 3
 
Öppet Hus - 2013-08-24 Bild 5
 
Öppet Hus - 2013-08-24 Bild 6