Stöd oss

Största delen av vårt ekonomiska stöd kommer från privatpersoner som skänker gåvor, handlar på loppisen eller väljer att ha en fadderkatt.

Alla gåvor är välkomna, stora som små!
Plusgiro: 235020-5
Bankgiro: 242-9652
Swish: 123 641 73 80

All vår verksamhet kommer att vara stängd tills vidare på grund av pandemin. Detta innebär närmare:
Loppisen i Haga, katthemmets loppis i Gråbo och loppisen på webben är stängda tills annat meddelas på hemsidan/fb.
Vi har tyvärr inte möjlighet att åka in till stan för att sälja eller informera om saker som setts i skyltfönstret. Vi är tacksamma för att ni vill skänka prylar och kläder till loppisen men då vi inte har lagringsutrymme har vi ingen möjlighet att ta emot mer eftersom vi inte kan sälja något.
Har du något “väldigt speciellt” att skänka till loppisen eller mat/prylar som kan användas till katterna så kan du lämna utanför katthemmet men endast efter överenskommelse. Ring, smsa eller maila först.

Katthemmet är stängt för besök, volontärer och adoption av katt.
Vi tar inte emot några katter. Öppet hus i år blir inställt.
Detta gäller tills annat meddelas på hemsidan/fb.

Loppis
Loppisen ligger i Göteborg och drivs ideellt av våra volontärer. Vill du stödja katthemmet kan du skänka prylar som inte är alltför skrymmande, till exempel kläder, böcker och porslin. Inkomsten går direkt till katthemmet. OBS! Vi tar endast emot hela och rena kläder. Vi har ingen möjlighet att laga och tvätta kläder som lämnas in. Adressen är Frigångsgatan 2 som ligger i stadsdelen Haga i Göteborg, nära Järntorget.
Google Karta och Google 360/Gatuvy

Öppettider är vanligtvis tisdag-onsdag-torsdag kl 12:00 – 17:30 och första och sista lördagen i månaden 11-15, men på grund av att loppisen sköts av volontärer kan dagar och tider ändras. Ring i förväg så du inte kommer förgäves! Telefonnumret till loppisen är 031-24 24 30.

Nu har vi även en loppis i anslutning till katthemmet.
Loppisen har öppet varje lördag mellan 12 och 16. I samband med detta kommer vi även att ha öppet katthemmet för en stunds kattmys för de som önskar.
Ändringar i öppettider ges på loppisens Fb-grupp: Djurens Samarittjänst Loppis på Nejlikevägen i Gråbo Det går även bra att ringa eller SMS:a 0703555901.
Eniro Karta och Eniro Gatuvy Vi skyltar från Gråbovägen och väg 190.
Välkomna!