Nyheter

Nu har har loppisen på Frigångsgatan i Haga, Göteborg öppet igen!
Loppisen har öppet i huvudsak på tisdagar, men även på onsdagar, torsdagar och nu även på fredagar i varierande utsträckning. Se vår FB-sida för dagsaktuell information eller ring loppisen på tel.nr.: 031-242430 alt. Katthemmet 070-3555901 .
Varmt välkomna att shoppa loss eller lämna in kläder och prylar!

Loppis på Webben


Nu går det loppisfynda även på webben. Gå med i vår nya loppisgrupp på Facebook!
>>Gå till loppisen

Nya Katter söker hem


Nu är sidan uppdaterad med flera nya katter som behöver en trygg och kärleksfull familj.
>>Läs mer

Upphittade katter


Är det din katt som blivit upphittad? Känner du igen katten på bilden eller beskrivningen? Hjälp katter att hitta hem igen!
>>Läs mer

Bli Volontär


”Att vara volontär på katthemmet är slitigt, skitigt, spyigt och … helt underbart!” 🙂
>>Läs mer


Nytt gränssnitt WP Touch Pro – anpassat till mobil och läsplatta

Nu har vi uppdaterat hemsidan med ”WP Touch Pro” så att ni även kan få ett gränssnitt anpassat till mobil och läsplatta.  Ni kan växla mellan webb och mobilgränssnitt genom att klicka på knapparna ”Mobile” eller ”Desktop” som ni hittar när ni skrollar längst ned på sidan då ni besöker vår hemsida via mobilen eller läsplattan. Där finns även en ikon för facebook som leder er till vår facebooksida.
Menyerna hittar ni genom att klicka på menyikonen högst upp på högra sidan och sökverktyget högst upp till vänster på mobilgränssnittet.

Sökmotor
Prova gärna vår nya sökmotor som hittar allt på vår hemsida.

Gilla oss på Facebook
Då det är ganska tidskrävande att administrera de olika sociala medierna på webben så har vi bestämt att vi vill begränsa oss till att ha en hemsida och en facebooksida där ni kan följa vårt arbete. >>Följ oss på Facebook