Söker hem

Kanske din nya familjemedlem finns hos oss på Djurens Samarittjänst? Från seniorer till små kattungar – åldersspannet är brett vad det gäller de katter som väntar på ett eget hem. På katthemmet finns fler katter än de vi presenterat, så besök oss gärna för att träffa alla. För att adoptera en katt måste du underteckna ett kontrakt. Katterna är kastrerade och vaccinerade. Samtliga katter är ID-märkta med chip och de äldre har en ID-tatuering i örat. Läs noga igenom denna länk med regler.

Wille är en hankatt som är 6 år. Han placerades som kattunge från katthemmet men kom nyligen tillbaka då hans ägare fått ändrade bostadsförhållande.
Wille är en snäll, charmig, busig och gosig kille som gärna är med i händelsernas centrum både inne och ute. Han vill gärna ha ett hem på landet som ensamkatt i trygg miljö där han kan få gå in och ut som han vill.
Wille är kastrerad, vaccinerad, id-märkt med tatuering och chip samt registrerad.
_________________________________________________
Mille
Mille är en väldigt social kille, både med katter och människor.
Ålder väldigt svårgissad men varken ung eller gammal.
Gärna ett nytt hem där han kan få gå ut i en trygg miljö på landet.
Mille skulle uppskatta någon som är hemma lite mer, han vill gärna vara
med på det mesta!
Mille är kastrerad, vaccinerad, ID-tatuerad, chipmärkt.
_________________________________________________
Nisse_140424 ny
Nisse som är åtta år har bott på katthemmet ett tag och bor tillsammans med stora flocken. Han har tidigare levt som enbart innekatt men ska inte göra det igen. Han älskar att kunna springa in och ut som han vill. Nisse är en pigg och glad katt som gärna är med i händelsernas centrum. Mycket social och gosig.
Han har inga problem att komma överens med andra katter men kan säkert bli lite för dominant med försiktigare katter så om det finns katt i blivande hemmet så behöver det vara en snäll katt men som ändå kan säga ifrån. Nisse är van vid hund.
Ett hem på landet, gärna hos någon som är hemma mycket är önskvärt till denna härliga sjuåring!
Nisse är kastrerad, vaccinerad, ID-tatuerad, chipmärkt.
_________________________________________________